Kosmetisk tannpleie:

Flere ønsker seg et bedre og penere smil. Det finnes flere muligheter og i de fleste tilfeller er det ikke mye som skal til for å bedre på nettopp dette. Hvor mye og hvilken metode diskutertes med tannlege og sammen blir vi enige om hvilken behandling som passer best for deg.

Fjerning av belegg og misfarging:

Gode eksempler på substanser som gir misfarge er te, kaffe, røyk og rødvin. Dette kan enkelt fjernes ved et besøk hos tannlegen. Dette gjøres ved hjelp av ultralyd, sandblåsing og polering. Belegg og tannstein blir fjernet først og misfarging poleres bort til slutt.

Tannbleking:

Dette er en prosess der tennene blekes til en lysere nyanse. Blekningsmiddelet fjerner misfarging gjennom en kjemisk prosess. Det er en trygg behandling som kan utføres hos tannlegen elles hjemme ved hjelp av en blekeskinne. Vi anbefaler Opalescence PF som er ADA-godkjent og det eneste blekemateriale som kan vise til 22 års klinisk dokumentasjon og forskning. Resultatet avhenger av graden på misfarging før påbegynt behandling. Både vitale og avitale tenner kan oppnå et bra resultat. Tannlegen vil anbefale den mest ideelle metoden basert på din orale status etter en konsultasjon. Fyllinger og kroner responderer dessverre ikke på denne behandlingen.

Misfargede fyllinger:

Gamle fyllinger kan bli slitt og misfarget etter en stund. Vi anbefaler enten polering/puss eller skift av fylling dersom det foreligger god nok estetisk grunn.

Poselensfasetter:

Ettersom vi blir eldre kan tennene bli slitte – småfrakturer, krakelering og misfarging oppstår ofte i løpet av et liv. I tillegg sliter flere med mal-okklusjon , skjev tannstilling eller store gap mellom tennene. Smilet ditt er viktig – det gir et førsteinntrykk og kan ha stor innvirkning på selvtilliten. Med porselensfasetter kan vi maskere disse små ujevnhetene til et optimalt smil. Smileflaten på tannen slipes ned. Et avtrykk tas og sendes til en tann teknikker som konstruerer et nytt dekke i porselen. Fasetten sementers på tannen ved neste tannlegebesøk. Tennene oppnår en ny fasade der små ujevnheter maskeres med en uniform, naturlig og vitalt utseende.

TOP