Nytt tannhelsetilbud til 21-og 24-åringer

/ / Uncategorized

Fyller du 21 til 24 år dette kalenderåret, kan du få behandling hos oss og betale 25 prosent av takstene som er fastsatt av Helse- og omsorgsdepartementet. Du som pasient vil kun betale en egenandel på 25% av behandlingsløpet ved ditt besøk på klinikken, resterende beløp sender vi direkte til Oslo fylkeskommune. Ordningen gjelder kun nødvendig tannhelsetjenester som undersøkelse/ tannhelsesjekk og den behandlingen tannlegen mener er eventuelt nødvendig for å opprettholde en frisk og sunn tannhelse (som reparasjon av karies/hull, rotfylling, trekking av visdomstann, erstatning av mistede fyllinger, reparasjon av tidligere behandlinger etc). Du får ikke dekket utgifter til kosmetisk/estetisk tannbehandling som bleking av tenner, Invisalign tannregulering, tannfasetter/tannerstatninger basert på rent estetiske ønsker etc.

Er du mellom 21-24 år? Ta kontakt per tlf. 22 20 10 10 for timebestilling, la oss ordne resten.

Les mer om nye refusjonsordninger for 21-24-åringer:
https://www.oslo.kommune.no/helse-og-omsorg/helsetjenester/tannhelse-og-tannlege/rett-til-tannbehandling/#gref